Hillewaere | Christie’s Magazine – Summer 2024

Visual-Hillmag-24-Summer-V2 (2)

In de wereld van vandaag, is Love the Key. Dat is meteen ook de titel van het kunstwerk van Luc De Maeght dat u op onze cover ziet. ‘Love is the Key’ combineert ambachtelijk neon in een kleurrijk kunstwerk dat elke ruimte vult met een goed gevoel. Het werk herinnert ons eraan dat liefde en positiviteit altijd om ons heen zijn, wachtend om ontdekt te worden.

Ook James Ensor passeert de revue, want in het Ensorjaar 2024 brengt de kunstenaar, die meer is dan alleen de man van de maskers, feestelijkheden naar twee bruisende steden: Oostende en Antwerpen. Op pagina 68 leest u bovendien hoe kunstenaars en kunstgalerijen de grens van het digitale verleggen en zich keer op keer opnieuw heruitvinden.

Verder vindt u in dit magazine inspirerende verhalen zoals dat van Mémé Delvaux, een self-made woman die met zorg handtassen van het Belgische luxemerk Delvaux restaureert, en Panerai, van Italiaanse hofleverancier naar statusicoon van luxe en innovatie. We hebben voor u enkele van de meest fabelachtige woningen uit ons aanbod geselecteerd en laten u graag kennismaken met de Proximus Art Collection, SPOTWATCH en de nieuwste culinaire hotspots. We vertellen u waarom een bezoek aan SILT Middelkerke, een nieuwe trekpleister aan de Belgische kust, meer dan de moeite waard is en brengen u enkele interessante interviews, waaronder eentje met Guy Fawe van F.M.A. over passie, drive en la famiglia.

Contacteer uw Christie’s Real Estate Belgium makelaar voor uw persoonlijke magazine.
De digitale versie vindt u alvast hieronder of via deze link.

Veel leesplezier!