Internationale verkoopkracht, lokale expertise

Maak kennis met een ongeëvenaard netwerk van in het topsegment gespecialiseerde makelaars en benader de markt voor uw exclusieve woning niet alleen via lokale netwerken, maar bereik ook internationaal het juiste koperspubliek.

Onze aanpak

Voor een optimale verkoop van exclusieve woningen, appartementen, penthouses en landgoederen is intensieve marketing en promotie op maat essentieel. Niet alleen lokaal, maar ook nationaal en internationaal. Binnen ons marketingprogramma zorgen we voor een buitengewone beeldvorming en presentatie van uw eigendom en bieden we uw woning aan het juiste koperspubliek aan zowel via het eigen netwerk, als via uitgekiende publicaties en binnen het internationale netwerk. Steeds uitgewerkt met het oog op de hoogste slaagkansen.

·  Buitengewone beeldvorming en presentatie 

·  Online en offline publicatie naar de juiste kopers 

·  Internationale event- en netwerkstrategie 

Verkopen via Christie's Real Estate Belgium

Internationaal netwerk

Christie’s International Real Estate, met 1.350 kantoren in 48 landen, is marktleider in het topsegment van vastgoed. Het gestroomlijnde netwerk werkt dagelijks nauw met elkaar samen. Dankzij deze unieke positie en ons eigen regionale netwerk staan wij in contact met een zeer uitgebreide groep bovengemiddelde kopers, zowel lokaal, nationaal als internationaal. 

Regionale expertise

Via onze eigen geavanceerde Market Scan Tool analyseren we alle omgevingsfactoren en evoluties in de vastgoedmarkt. Zo beschikken we steeds over real time marktinformatie waardoor we in staat zijn de verkoop van uw exclusieve eigendom optimaal te kunnen organiseren. 

Exclusieve database

Christie’s Real Estate Belgium maakt deel uit van Hillewaere Groep. Naast de vastgoedtak, bestaat de groep grotendeels uit verzekeringskantoren. Hillewaere Verzekeringen is marktleider in het verzekeren van exclusieve risico’s, waaronder kunst, juwelen en premium cars. Dit resulteert in een unieke eigen database met relevante kopersprofielen in het juiste segment en een natuurlijke link naar het Christie’s Auction House. 

Intensieve kopersbenadering

Onze high tech marketingaanpak stelt ons in staat om via innovatieve tools, zoals geavanceerde doelgroeptargetting en remarketing, de behoeften van de juiste kopers te detecteren en hen het eigendom proactief voor te stellen. Dit zowel online op alle relevante kanalen als offline via een uitgekiende selectie magazines en gespecialiseerde dagbladen. 

Sterke partnerships

Een krachtig netwerk en strategische partnerships wereldwijd, stellen ons in staat om het juiste kopersprofiel te bereiken voor uw exclusieve eigendom. 

Netwerk- en eventstrategie

Het exclusieve aanbod wordt meegenomen tijdens netwerkevents gealigneerd met het Christie’s Auction House, waar ze een eersteklas visibiliteit genieten. 

Buitengewone pandpresentatie

Exclusieve eigendommen vragen een buitengewone presentatie die potentiële kopers aantrekt, hen laat wegdromen en een totaalbeeld geeft van alle mogelijkheden. Via Christie’s Real Estate Belgium kan u rekenen op de meest innovatieve technieken om uw woning in beeld te brengen en unieke on- en offline eigendomspresentaties. 

Individuele kopersbenadering

De juiste potentiële koper aantrekken en uitnodigen voor een bezoek, vraagt binnen dit specifieke marktsegment een individuele kopersbenadering. Weten wie waarnaar op zoek is, is essentieel. Naast publicaties om de woning kenbaar te maken aan het koperspotentieel, zetten wij ook ons eigen netwerk en databases in en maken we gebruik van de internationale Masters Circle. 

Video afspelen

VerkochtRecent verkocht

Verkocht
Villa te Kalmthout
Verkocht
Villa te Oud-Turnhout
Verkocht
Penthouse te Schoten
Verkocht
Villa te Pelt
Verkocht
Villa te Lanaken
Verkocht
Farm te Merksplas
Verkocht
Villa te Boechout

Vrijblijvende kennismaking?

Onze makelaars leren u en uw eigendom graag persoonlijk kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zij vertellen u alles over onze aanpak op maat en de internationale meerwaarde van Christie’s International Real Estate. Zij beantwoorden met plezier eventuele vragen tijdens een eerste contact.