Over onS

Exclusieve licentiehouder van Christie’s
International Real Estate voor België.

Christie’s International Real Estate

Christie’s International Real Estate heeft een netwerk van 1.350 kantoren in 48 landen en is nauw verbonden met het wereldberoemde veilinghuis Christie’s, opgericht in 1766 in Londen. Christie’s International Real Estate is wereldwijd marktleider in het topsegment. 

Hillewaere Vastgoed is de exclusieve licentiehouder van Christie’s International Real Estate in België, marktleider in luxevastgoed en verzekeraar van bedrijven onder andere gespecialiseerd in kunstverzekeringen en exclusieve wagens. 

in cijfers

Maak kennis met een ongeëvenaard netwerk van in het topsegment gespecialiseerde makelaars en benader de markt voor uw exclusieve woning niet alleen via lokale netwerken, maar bereik ook internationaal het juiste koperspubliek. 

0
kantoren in België
professionals
> 0
klanten

Technology MAKES IT POSSIBLE...

our people make it true. 

Als technologische koploper binnen de vastgoedsector, beschikken onze professionals, o.a. door digitalisatie van processen, over extra tijd om het emotionele aspect van de vastgoedtransactie te begeleiden. Op die manier onderscheiden we ons zowel in het persoonlijke contact met u als klant als in de kwaliteit van de dienstverlening die we aanbieden. 

Enhanced international marketing program

Voor een optimale verkoop van exclusieve woningen, appartementen, penthouses en landgoederen is intensieve marketing en promotie op maat essentieel. Niet alleen lokaal, maar ook nationaal en internationaal.

Video afspelen

Vrijblijvende KENNISMAKING?

Onze makelaars leren u en uw eigendom graag persoonlijk kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zij vertellen u alles over onze aanpak op maat en de internationale meerwaarde van Christie’s International Real Estate. Zij beantwoorden met plezier eventuele vragen tijdens een eerste contact.