Appartement te

Madrid, Spain

Referentie
2366
€ 1.290.000
$ 1.408.752
110 m²
2 slaapkamers
2 badkamers

Prachtig huis in de prestigieuze wijk Almagro, Chamberí, in een zeer rustige omgeving.

HIGHLIGHTS.
Gelegen in de prestigieuze wijk Almagro, in het hart van Madrid, biedt deze woning een ongeëvenaarde investeringsmogelijkheid. Bovendien, dankzij de kwaliteit van leven en diensten van hoog niveau in de omgeving, waaronder luxe winkels en high-end restaurants, maken dit appartement een aantrekkelijke optie voor zowel investeerders als bewoners. De strategische ligging in een van de meest gewilde gebieden zorgt voor een hoge winstgevendheid vanwege de constante vraag naar verhuur door expats en professionals.

INTRODUCTIE VAN HET PAND.
De charme van de wijk Almagro komt van de architectuur. Deze plek bewaart nog steeds herenhuizen en gebouwen uit de XIXe en vroege XXe eeuw die het een van de meest statige buurten van Chamberí maken. Als je besluit om een appartement te kopen in deze wijk van Madrid, kun je genieten van een wandeling door de rustige straten, maar tegelijkertijd kun je ook de drukte van de stad opzoeken door een wandeling te maken langs de Paseo de la Castellana, die aan de wijk grenst.

EXTERIEUR.
Rust is een belangrijk kenmerk, dankzij de locatie met uitzicht op goed onderhouden binnenplaatsen, die een vredig toevluchtsoord bieden in het centrum van de stad. De rust van de bovenste verdieping, samen met het onbelemmerde uitzicht dat wordt geboden door de hoogte, nodigt bewoners uit om te genieten van een ongeëvenaard stedelijk toevluchtsoord, waar elk detail is ontworpen om de ervaring van het wonen op een van de meest benijdenswaardige locaties in de stad te verrijken.

INTERIEUR.
Het pand zelf valt op door het ontwerp dat een volledig aanpasbare renovatie mogelijk maakt, waardoor een geoptimaliseerde ruimte ontstaat met twee ruime slaapkamers en twee badkamers. Het architectonische en interieurontwerp weerspiegelt een fusie van moderniteit en functionaliteit. Het profiteert van uitzonderlijke natuurlijke verlichting en dwarsventilatie op de bovenste verdieping, kenmerken die worden aangevuld door hoge plafonds die niet alleen het gevoel van ruimte versterken, maar ook extra opbergmogelijkheden bieden. De dubbele toegankelijkheid via twee liften, de hoofd- en de dienstlift, zorgt voor een comfortabele en functionele entree tot de verdieping.

Al met al belooft deze ruimte niet alleen comfort, maar ook een aanzienlijk herwaarderingspotentieel in een wijk met groeiende belangstelling en ontwikkeling.
De getoonde artistieke impressies maken deel uit van het aangeboden en eenmaal uitgevoerde project. Project niet inbegrepen in de prijs.

Uw contactpersoon

Erkend vastgoedmakelaar - BIV 509656

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.290.000
$ 1.408.752
Status
Beschikbaar

Locatie

City
Madrid
Provincie
Madrid
Area
Madrid - Chamberí
Land
Spanje

Bouw

Bouwjaar
1930
Oriëntatie
East

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
89 m²
Bebouwde oppervlakte
110 m²

Indeling

Slaapkamers
2
Badkamers
2

Garage en parking

Garage

Voorzieningen

  • Voorzieningen in de buurt
  • Vervoer in de buurt
  • Airconditioning
  • Lift
  • Uitzicht op de straat
  • Open keuken
  • Uitzicht op de stad
  • Nabij winkels
  • Nabij scholen

Enthousiast geworden?

Maak een afspraak