Villa te Alken

Adres op aanvraag

Referentie
10/0497
Prijs op aanvraag
483 m²
3.834 m²
5 slaapkamers
2 badkamers

Villa te Alken

Dit uitzonderlijke landhuis combineert op smaakvolle wijze authenticiteit met modern comfort. Bovendien geniet u van rust en privacy terwijl de centrale ligging zorgt voor een optimale bereikbaarheid. Dit eigendom heeft een bewoonbare oppervlakte van 483m2 exclusief kelder en zolder en beschikt over 5 slaapkamers, 2 badkamers en 4 polyvalente vertrekken. Deze vertrekken worden heden professioneel gebruikt en hebben een afzonderlijke toegang.
Dankzij de hoge plafonds en de doordachte indeling is de ruimtelijke beleving optimaal. De overvloedige natuurlijke lichtinval benadrukt bovendien de hoogwaardige afwerking.
De ruimte in en rond de woning biedt veel mogelijkheden en maakt dit tot een uniek eigendom en tevens een uniek aanbod. In de verzorgde parktuin bevindt zich een zwembad met poolhouse en 2 aansluitende vertrekken. Door de straatbreedte van +/- 63 meter is er bovendien extra ontwikkelingscapaciteit, in het bijzonder aan de linkerzijde van de woning.
Op het achterliggend perceel van ruim 1,7 hectare, toegankelijk via een aparte inrit, bevindt zich een multifunctioneel gebouw van 25×60 meter. Vandaag is dit in gebruik als volledig vergunde manege met stallingen voor 10 paarden, binnen -en buitenpiste en verschillende weides. Dit aansluitend domein ligt in recreatiezone, biedt extra mogelijkheden en kan optioneel worden aangekocht.

Buitengewone kenmerken:
– Perfecte staat
– Sublieme ligging
– Uitzonderlijke combinatie van mogelijkheden
– Optimale rust en privacy
– Mooie volgroeide tuin

Uw makelaar

Erkend vastgoedmakelaar - BIV 514585

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Op aanvraag
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Kadastraal inkomen
€ 1.953

Bouw

Bouwjaar
1920
Renovatiejaar
2020
Stedenbouwkundige vergunning
Verkavelingsvergunning
Stedenbouwkundige bestemming
FRH

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
483 m²
Perceeloppervlakte
3.834 m²

Indeling

Slaapkamers
5
Badkamers
2

Energie

Energielabel
F

Voorzieningen

Kelder
121
Alarm

Wettelijke informatie

G-score
A
P-score
C

Enthousiast geworden?

Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging