Domein te Waver

Adres op aanvraag

Referentie
09/2596
Prijs op aanvraag
49.000 m²
24 slaapkamers
24 badkamers

Domein te Waver

Centraal gelegen in België kunnen we dit prachtige domein van Louvranges terugvinden. De rijkelijke geschiedenis van dit domein brengt dan ook een prachtig verhaal met zich mee.

Het volledige landgoed van maar liefst 4,9 ha werd volledig aangelegd door de befaamde tuinarchitect Wirtz. Dit wordt dan ook gekenmerkt door de verschillende karakteristieken zoals het theater, de vijver en de golvende oprijlaan. Dit landgoed herbergt 3 gebouwen met elk hun eigen functies waaronder een hippisch accommodatie.

Het hoofdgebouw omvat een riante binnenpiste alsook de privé vertrekken van het domein. Dankzij de verschillende prachtige ruimtes en de industriële keuken is dit landgoed uitgerust voor diverse events.

Via een brug kunnen van het hoofdgebouw naar het tweede gebouw gaan. Deze herbergt een wellness met binnenzwembad, grenzend aan een prachtige Aziatische tuin . Dit vertrek is tevens voorzien van een ruim appartement voor de inwonende conciërge.

Tot slot kunnen we via een aparte ingang het derde gebouw betreden. Dit omvat diverse luxueuze gastenvertrekken alsook aparte vertrekken voor het personeel.

Tussen 2013 en 2018 is het landgoed hoogwaardig gerenoveerd. Hierbij werden alle 22 suites vernieuwd. Elke suite is uitgerust met een hoogwaardig afgewerkte badkamer, dressing en kitchenette.

Als extra troef herbergt het hoofdgebouw nog alle faciliteiten die de droom zijn van elke paardenliefhebber. De riante binnenpiste die tot in detail afgewerkt is geeft uit op de centrale inkom met wasplaatsen. Aansluitend kunnen we de stallen en prachtige zadelkamer terugvinden. De ontvangstkamer met bibliotheek op de eerste verdieping geven toegang tot de bureauruimte met mezzanine die uitkijken over de binnenpiste. Als afsluiter kunnen we in het stalgebouw 10 uitgeruste stallen met wasplaats en solarium terugvinden.

Kortom dit eigendom ademt luxe en is een prachtige uitvalsbasis voor de internationale paardenliefhebber!
De verkoop betreft een aandelenoverdracht.

Uw makelaar

Erkend vastgoedmakelaar - BIV 511664

Kenmerken

Overdracht

Prijs
Op aanvraag
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg

Bouw

Renovatiejaar
2016
Stedenbouwkundige vergunning
Stedenbouwkundige bestemming
FRH

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
49.000 m²

Indeling

Slaapkamers
24
Badkamers
24

Voorzieningen

Lift

Enthousiast geworden?

Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging