Rusthuislaan 1

Zandhoven

Referentie
04/15229
€ 998.200
$ 1.083.581
394 m²
1.490 m²
4 slaapkamers
2 badkamers

Villa te Zandhoven

LANCERING PROJECT RHL TE PULDERBOS, 2 EXCLUSIEVE VILLA’s NAAR UNIEK SCHUURCONCEPT.

Droomt u ervan om de perfecte woning te realiseren voor uzelf en uw familie? Deze luxueuze nieuwbouwvilla’s in de Rusthuislaan in Pulderbos voldoen, naar de hand van LV architecten, aan uw hoogste verwachtingen. Ontworpen naar een nieuw concept en opgetrokken in CLT (Cross Laminated Timber), zijn deze karaktervolle villa’s uniek in hun soort.

Bouwonderneming Artesio Exclusive Living staat garant voor een hoogkwalitatieve afwerking op maat.

Wordt u er nieuwe eigenaar?

Over het project:

Deze 2 unieke ‘schuur’villa’s zijn gelegen aan een rustige weg in het residentiële, groene Pulderbos (Zandhoven). U geniet er van een goede mobiliteit, maar eveneens van de rust en het aangenaam wonen in een landelijke omgeving.
De nieuwe concept villa’s kennen een exclusieve architectuur, volgens ontwerp van LV architecten, met Cross Laminated Timber, een duurzame bouwmethode met hoogwaardige draagmuren en vloeren. Zowel het interieur als exterieur worden compleet en luxueus afgewerkt, in samenspraak met de bouwheer. Er zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers voorzien. U bepaalt echter zelf mee hoe u uw villa verdere invulling geeft.

Deze moderne nieuwbouwvilla’s zijn future-proof met een E-peil < 20 dankzij hoogwaardige isolatiematerialen en het gebruik van duurzame technieken zoals ventilatiesysteem D, zonnepanelen, geothermische warmtepomp en regenwaterput. Comfortabel wonen met een zeer laag energieverbruik is er dus gegarandeerd.

Mogelijke indeling gelijkvloers:

U parkeert uw wagen in de carport en wandelt naar de voorkant van de villa. U komt binnen in de inkomhal die voorzien kan worden van een vestiaire. Aan de straatzijde is er een bureau/hobbyruimte. Door de trappenhal bereiken we aan de tuinzijde het leefgedeelte, bestaande uit een eetkamer en open leefkeuken met eiland en een salon met toegang tot de tuin en het overdekte terras. Ziet u zich al ontspannen in het salon en genieten van het mooie zicht op de tuin? Heerlijk! Een handige berging is toegankelijk via de trappenhal en geeft toegang naar de carport. Tenslotte is er een gastentoilet.

Eerste verdieping:
Via de trap komt u boven in de hal centraal in de villa. Er is een mastersuite met dressing en zeer ruime private badkamer, maar ook nog 3 slaapkamers die gebruik kunnen maken van een aparte badkamer. Apart toilet en een technische berging.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap bereikt u deze verdieping. Deze wordt casco afgewerkt en bevat een aparte technische ruimte. De technische ruimte wordt wel afgewerkt met vloer naar keuze (volgens lastenboek), de wanden en plafonds met gipskarton.

Tuin:
De tuin is toegankelijk zowel via het salon, als de eetkamer. Hij heeft een perfecte Zuidoost oriëntatie en kan aangelegd worden in samenspraak met de bouwondernemer. De tuin heeft hoogstammig groen, waardoor de villa voldoende privacy heeft.

Carport:
Er is een ruime carport met achterliggend een private fietsenstalling. Op de oprit kan er eveneens geparkeerd worden.

Bijzonderheden:
– Exclusieve architectuur volgens ontwerp van LV architecten, op een rustig en landelijk gelegen bouwgrond
– Moderne nieuwbouwvilla voor de toekomst met E20 of minder met hoogwaardige isolatiematerialen en zeer laag energieverbruik d.m.v. duurzame technieken
– Voorzieningen in de buurt
– Verkoop op plan door erkende aannemer met solvabiliteitsgarantie (volgens wet Breyne, betaling grondaandeel bij akte, betaling volgens vastgelegde schijven)
– ventilatiesysteem D, zonnepanelen, geothermische warmtepomp, regenwaterput, ….
– Indeling en afwerking nog bespreekbaar met Artesio Exclusive Living
– Cross Laminated Timber, duurzame bouwmethode met hoogwaardige draagmuren en -vloeren
– Betrouwbare partners met talloze referenties
– Start der werken voorzien augustus 2023, voorziene oplevering april 2024

De verkoop valt onder het BTW-stelsel (op de constructiewaarde) en Registratie (op de grondwaarde)

Financiële info:
Aankoopprijs excl. kosten 998.200 euro (Prijs constructiedeel 659.200 euro, Prijs grondaandeel 339.000 euro)
Totale aankoopprijs 1.1.177.312 euro (incl. BTW op de constructie (21%) 138.432 euro en incl. Registratie grond (12%) 40.680 euro) excl. notariskosten

Spreekt dit unieke nieuwe villa concept u wel aan of graag nog wat meer informatie over de 2 schuurvilla’s in de Rusthuislaan in Pulderbos? Plan uw afspraak met onze makelaar via 03 653 31 92 of nieuwbouw@hillewaere.be en kom de mogelijkheden ontdekken.

Documenten

Uw makelaar

Erkend vastgoedmakelaar - BIV 509817

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 998.200
$ 1.083.581
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwjaar
2023
Stedenbouwkundige vergunning
Verkavelingsvergunning
Stedenbouwkundige bestemming
FRH

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
394 m²
Perceeloppervlakte
1.490 m²

Indeling

Slaapkamers
4
Badkamers
2
Verdiepingen
3

Garage en parking

Aantal parkeerplaatsen
2

Enthousiast geworden?

Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging
Rusthuislaan 1, 2242 Zandhoven