Kastelein 65

Turnhout

Referentie
04/15135
€ 1.950.000
$ 2.116.793
1.000 m²
10.141 m²

Villa te Turnhout

Momenteel in gebruik en vergund als B&B/vakantie woning. Bestemmingswijziging terug naar woonfunctie aan te vragen bij de betreffende overheden.

Op de grens tussen stad en natuur vinden we deze exclusieve moderne villa aan de ring van Turnhout. Op wandelafstand van het stadscentrum, maar ook grenzend aan het natuurgebied.

De verschillende niveaus lopen speels in elkaar over en de doordachte architectuur maakt het mogelijk om bepaalde ruimtes samen te voegen of verder op te delen naar eigen wensen en behoeften. Alle faciliteiten wat bij dit type villa worden verwacht, zijn dan ook aanwezig!

We komen binnen via een discrete voorgevel in de riante inkomhal en ontvangstruimte. Wat meteen opvalt, zijn de hoge plafonds en het open weids zicht naar de tuin en natuur. De inkomhal geeft rechtsreeks toegang tot de lounge, kantoorruimte, salon en trappenhal met lift (enkel liftschacht – lift nog te voorzien). De open keuken wordt doorgetrokken tot de 1e verdieping met een gigantische glaspartij/schuifdeur en onmiddellijke toegang tot het terras en zwembad. Alle ruimtes geven uit op de uitgestrekte tuin.
Een afzonderlijke inkom is nog voorzien voor de kantoor- of praktijkruimte, zodat klanten niet via de privéwoning hoeven te passeren. De kelderverdieping is op halve hoogte en dus nog voorzien van een glaspartij, waardoor er ook hier voldoende licht binnen komt. Deze is ingericht als mancave/fitness maar kan uiteraard omgevormd worden naar een andere polyvalente ruimte. Boven op de 1e verdieping van het hoofdgebouw bevinden er zich nog 5 tot 7 slaapkamers, met elk een afzonderlijke badkamer.
Overigens bevindt er zich op de verdieping nog een ruimte loft met alle voorzieningen en afzonderlijkje toegang.
In het bijgebouw, dat intern verbonden is met het hoofdgebouw, is er een garage met plaats voor 3 wagens.

Het geheel is top afgewerkt met de beste materialen, doch met ruimte om het pand een eigen touch te geven. Dit alles op een zuidwest georiënteerd perceel van 10.000 m² met parktuin en zwembad, grenzend aan oneindige natuur.

Documenten

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 1.950.000
$ 2.116.793
Status
Beschikbaar
Kadastraal inkomen
€ 5.619

Bouw

Bouwjaar
2011
Renovatiejaar
2013
Stedenbouwkundige vergunning
Stedenbouwkundige bestemming
FRH

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
1.000 m²
Perceeloppervlakte
10.141 m²

Indeling

Verdiepingen
2

Voorzieningen

Alarm
Airconditioning
Jacuzzi

Garage en parking

Aantal plaatsen in garage
6

Wettelijke informatie

G-score
B
P-score
D
Overstromingsgevoeligheid
POSSIBLE
Dagvaarding uitgebracht
FALSE

Enthousiast geworden?

Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging
Kastelein 65, 2300 Turnhout