Domein te Kalmthout

Adres op aanvraag

Referentie
01/8807
€ 4.750.000
$ 5.156.291
326 m²
34.799 m²
3 slaapkamers
3 badkamers

Domein te Kalmthout

Deze hippische accommodatie is uiterst rustig en landelijk gelegen in Achterbroek (Kalmthout), tussen Nederland en Antwerpen, op een perceel van ca. 3,5 ha. Het perfecte uitgangspunt voor een ‘professionele’ stal. Het eigendom beschikt over een uiterst kwalitatief afgewerkte privé stal met een binnenpiste met kantine, een buitenpiste met terras, 25 stallen, een longeerpiste, een stapmolen, 3 buitenpaddocks, een ruime opslagplaats en 5 weiden. Inclusief een prachtige vrijstaande villa met 3 slaapkamers met private badkamers, ruim bijgebouw met kantoren (mogelijk geschikt voor kangoeroewonen) en verschillende garagegebouwen.
Indeling:
Hippische accommodatie:
Via een aparte oprit komt u tot bij de (klanten)parking van het hippisch complex met ruimte voor voldoende wagens. Er is een superbe binnenpiste (geopad met eb en vloed), bestaande uit een piste van 46 x 24m omboord door Okan hout, een gezellige kantine met zicht op de piste, verschillende stallen (variërend van 3,5 x 3,5m en 3,2 x 3,2m) met ramen, een zadelkamer, een dekenruimte met was faciliteiten, een solarium, douche faciliteiten (warm en koud water), een voederkamer, een apotheek, enz.. De buitenpiste (eb en vloed) is 64 x 24m en is snel toegankelijk via de binnenpiste. Verder zijn er nog 3 buitenpaddocks (18 x 18m), 5 weiden (waarvan 1 voor het hooien wordt gebruikt), een overdekte longeerpiste (geopad, diameter 18m, beregening), een overdekte stapmolen (diameter 18m, beregening) voor 6 paarden, een gebouw met stallen en hooiopslag, een magazijn voor materiaalopslag en verschillende garagegebouwen.
Woongedeelte:
De luxueuze afgewerkte villa in landelijke stijl bereiken we via een private oprit. We kunnen de villa betreden via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet of via een handige zijingang. Op het gelijkvloers is er een leefruimte, bestaande uit een salon met haard, een eetkamer met zicht op de prachtige zuidwest gerichte tuin en een bureau. De riante leefkeuken is uitgerust met alle luxe geschikt voor een hobbykok. Een bijkeuken met wasplaats sluit mooi aan. Op de eerste verdieping treffen we een master met dressing en badkamer met inloopdouche en bad. De andere 2 slaapkamers hebben eveneens een dressing en een private badkamer met douche.
Bijgebouw:
Een orangerie verbindt de villa met het bijgebouw. Dit bestaat momenteel uit een hondenkapsalon, kantoren, wasruimte en een garage. De eerste verdieping is momenteel casco, maar kan eventueel ingevuld worden naar eigen noden.
Garage/parking:
Er zijn verschillende garagegebouwen, waarvan één zelfs geschikt voor het stallen van een paardenwagen. De parking voor de klanten van de stal is via een aparte oprit te bereiken.

U kan de virtuele tour van dit hippisch complex op aanvraag bekijken.

Bijzonderheden:
– Volledig vergund hippische accommodatie
– Uiterst rustig en groen gelegen op ca. 3,5 ha (optie bijkopen 1 ha)
– Luxueus afgewerkte villa met 3 slaapkamers met private badkamer
– Villa met geothermische warmtepomp, ventilatiesysteem D met extra filter, regenwaterput 10.000L, EK conform
– Alarminstallatie en camera bewaking

Vg – Wp – Gmo – Gvkr – Gvv
EPC A-label

Documenten

Uw makelaar

Erkend vastgoedmakelaar - BIV 509817

Kenmerken

Overdracht

Prijs
€ 4.750.000
$ 5.156.291
Status
Beschikbaar
Oplevering
In overleg
Kadastraal inkomen
€ 5.699

Bouw

Bouwjaar
2015
Stedenbouwkundige vergunning
Stedenbouwkundige bestemming
FRH

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
326 m²
Perceeloppervlakte
34.799 m²

Indeling

Slaapkamers
3
Badkamers
3
Verdiepingen
4

Energie

EPC
95 kWh/m²
Energielabel
A

Voorzieningen

Alarm

Wettelijke informatie

G-score
A
P-score
A

Enthousiast geworden?

Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging